Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Κόντρα Κριστιάνο Ρονάλντο με Μέσι


Στο πόδι βρίσκεται η ποδοσφαιρική Ισπανία ενόψει του σαββατιάτικου ντέρμπι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ανάμεσα στις Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Ο Λιονέλ Μέσι των «μπλαουγκράνα» και ο Κριστιάνο Ρονάλντο της «βασίλισσας», είναι τα πρόσωπα που αναμένεται να συγκεντρώσουν πάνω τους τα φώτα και από την απόδοσή τους θα κριθεί και η τύχη των ομάδων τους.
Ο Κριστιάνο ΡονάλντοΟ Κριστιάνο Ρονάλντο
Το φετινό «El Clasico» θα κρίνει εν πολλοίς τον τίτλο, καθώς οι δύο μονομάχοι της Πριμέρα Ντιβιζιόν μοιράζονται την κορυφή με 77 βαθμούς και όποια κερδίσει θα αποκτήσει προβάδισμα.

«Όλοι μιλούν για εμάς τους δύο, όμως δεν πρόκειται για προσωπική μονομαχία. Δεν θα παίξουμε μόνοι μας και όποια ομάδα καταφέρει να φθάσει στη νίκη, θα χρειαστεί οι παίκτες της να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους» τόνισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και στη συνέχεια είπε αστειευόμενος: «Εγώ είμαι πιο χοντρός και πιο ψηλός από τον Μέσι».

Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του θα φθάσει στη νίκη, όμως επισήμανε ότι θα προτιμούσε να χάσει αν είναι να κατακτήσει τον τίτλο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη φετινή σεζόν –παρθενική του στην Ισπανία- έχει πετύχει 18 γκολ, ενώ ο Αργεντινός σταρ της «Μπάρτσα» με 26 τέρματα είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Για τον άσο των Καταλανών ο Πορτογάλος τόνισε ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του πλανήτη και φέτος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ για τον εαυτό του είπε ότι είναι σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα παρουσία του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Γκούτι: «Ο Μέσι δεν είναι η Μπαρτσελόνα»

Το γεγονός ότι ο Μέσι βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον Γκούτι. Ο μέσος της Ρεάλ επισήμανε ότι όσο καλός και να είναι ένας παίκτης δεν μπορεί να κερδίσει μόνος του μια ομάδα. «Ο Μέσι δεν είναι η Μπαρτσελόνα. Μπορεί να συγκαταλέγεται μεταξύ των 2-3 κορυφαίων παικτών του κόσμου, όμως έχουμε και εμείς τον Κριστιάνο Ρονάλντο που είναι εξ ίσου καλός. Πάντως εκτιμώ ότι αμφότεροι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τις ισορροπίες ενός αγώνα».
Όσον αφορά το ντέρμπι ο Γκούτι θεωρεί ότι η Ρεάλ είναι το φαβορί, καθώς αγωνίζεται στο γήπεδό της και με τη βοήθεια των οπαδών της ελπίζει να φθάσει στη νίκη.

Στο μεταξύ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κακά καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ για τελευταία φορά αγωνίστηκε στις 6 Μαρτίου στο 3-2 σε βάρος της Σεβίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου