Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Δημοσιεύθηκε η επιστολή της Ολύμπια Λάρισας στον Νίκο Σπανό

Με τα τμήματα υποδομής θα προπονείται εφ’ εξής ο Νίκος Σπανός. Η διοίκηση του Γυμναστικού / Ολύμπια αποφάσισε να τιμωρήσει τον παίκτη καθώς...



εξαιτίας του (σύμφωνα με την ίδια) κατέπεσε η εγγυητική επιστολή. Μάλιστα του το ανακοίνωσε με την εξής επιστολή:

«Κύριε Σπανέ,
Το Δ.Σ. της ΚΑΕ αποφάσισε ότι εφεξής τίθεστε εκτός ομάδας λόγω της απαράδεκτης συμπεριφοράς σας απέναντι στους συμπαίκτες σας και στα υπόλοιπα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα.

Διότι με δική σας πρωτοβουλία κατέπεσε το υπόλοιπο της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ και με δική σας πρωτοβουλία κατασχέθηκαν χρήματα για να καλυφθούν προσωπικές σας παλιές οφειλές από το σωματείο Ολύμπια Λάρισας με το να παρακρατηθούν οι πληρωμές των συναδέλφων σας (είστε και συνδικαλιστής!!!).

Κατόπιν τούτων, εάν επιθυμείτε να ολοκληρωθεί η σύμβαση εργασίας που έχετε με την ΚΑΕ, εφεξής θα συμμετέχετε στις προπονήσεις του παιδικού ή εφηβικού τμήματος που διατηρεί η ΚΑΕ και μόνο, χωρίς να κάνετε χρήση των τεχνικών της επαγγελματικής ομάδας.

Η απουσία σας, για οιονδήποτε λόγω, άνευ εγκρίσεως του Δ.Σ. της ΚΑΕ θα θεωρηθεί αρνητικός λόγος για τη συνέχιση της σύμβασης εργασίας που έχετε υπογράψει με την ΚΑΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου