Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ο Αρης ζήτησε 20.000 εισιτήρια για τον τελικό

Ως φιλοξενούμενος θα αντιμετωπίσει ο Αρης τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος (24/4) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι «κίτρινοι» έχουν ζητήσει να μοιραστούν στη μέση τα εισιτήρια και αυτή την άποψη διατύπωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Κόντης, μιλώντας στον ΑΡΗΣ FM. Αγωνιστικά, πρόβλημα προέκυψε με τον Ρονάλντο Γκιάρο στη σημερινή (8/4) προπόνηση.

«Ο Παναθηναϊκός θα ζητούσε ούτως ή άλλως τα αποδυτήριά του, οπότε η κλήρωσε έγινε κυρίως γι' αυτό το θέμα, αφού δεν υπάρχει άλλο προνόμιο. Μας ενδιαφέρει εξάλλου το θέμα των εισιτηρίων και θέλουμε να είναι 50-50, συμπεριλαμβανομένων και των προσκλήσεων. Σχετικά με την μετακίνηση των οπαδών, αρμόδια να αποφασίσει είναι η Αστυνομία» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κόντης και συμπλήρωσε σχετικά:

«Οι δύο ομάδες θέλουν να υπάρχει ένα κενό δύο-τριών χιλιάδων θέσεων, επαναλαμβάνω όμως ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την Αστυνομία. Αν όμως προκύψει κάτι άλλο, δεν θα το δεχθούμε αμαχητί. Εμείς θέλουμε το λιγότερο 20.000 οπαδούς μας να ταξιδέψουν στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν μια γιορτή. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί που θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ένα αρνητικό κλίμα. Με μεγάλη χαρά όμως διαπίστωσα ότι και η ομοσπονδία, πέραν της αντίπαλης ομάδας, δεν έκανε κάποια συζήτηση που θα έθιγε τον σύλλογό μας και τους οπαδούς».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ρονάλντο Γκιάρο τραυματίστηκε στην σημερινή (8/4) προπόνηση και χρειάστηκε να του γίνουν τρία ράμματα στο πόδι. Επί του παρόντος όμως, δεν εκφράζεται αμφιβολία για την παρουσία του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου