Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Ο Νίνης MVP της 28ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα

Το βραβείο του MVP της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απονεμήθηκε σήμερα στον Σωτήρη Νίνη. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού βραβεύτηκε για την απόδοση που είχε στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που έληξε με νίκη των «πρασίνων» με 3-0.
Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός κατά τη διάρκεια της βράβευσης που έγινε στην Παιανία από τον δημοσιογράφο Γιώργο Οικονομέα τόνισε για τη φετινή σεζόν: «Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δούλεψα πολύ σκληρά και καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά. Έθεσα τις βάσεις και γι’ αυτό πήγα καλά σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Το βραβείο αυτό αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και μου δίνει μεγάλη χαρά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε και εύχομαι στη συνέχεια να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τους στόχους της».

Ο Νίνης αναφέρθηκε και στο κυριακάτικο ματς με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θέλει ένα βαθμό για να στεφθεί πρωταθλητής. «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας και να κατακτήσουμε τον τίτλο με νίκη σε βάρος του Ηρακλή. Ελπίζουμε να είναι γεμάτο το στάδιο για να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τίτλου. Περιμέναμε πέντε χρόνια αυτή τη στιγμή, από τότε που κερδίσαμε το νταμπλ για τελευταία φορά το 2004».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου