Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

«Λάθη της αστυνομίας»

Η υπόθεση του Παναθηναϊκού για όσα συνέβησαν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εκδικάστηκαν ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκα. Οι πράσινοι έκαναν λόγο για λάθη της αστυνομίας...


Η εκδίκαση είχε αναβληθεί την Μεγάλη Εβδομάδα λόγω της απεργίας των δικηγόρων και εκδικάστηκε σήμερα. Από το πράσινο στρατόπεδο για τον τραυματισμό της κοπέλας που εκτελούσε χρέη σεκιούριτι ζητήθηκε η διακοπή της υπόθεσης προκειμένου να υπάρξει ιατρική γνωμάτευση αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό. Ο λόγος ήταν ότι έχει προγραμματιστεί αποχή των δικηγόρων την επόμενη εβδομάδα ενώ υπάρχουν και προσωπικά δεδομένα.

Για όλα όσα συνέβησαν εκτός γηπέδου ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στα λάθη της αστυνομίας, η οποία μετακίνησε δυνάμεις της κατά την ώρα της άφιξης του πούλμαν του Ολυμπιακού και για ξένα στοιχεία με κουκούλες και μολότοφ που προκάλεσαν τα επεισόδια.

Υπενθυμίζουμε πως αν ο Παναθηναϊκός τιμωρηθεί με ποινή της έδρας του τότε αυτή θα εκτιθεί με τη νέα σεζόν. Η απόφαση θα γίνει γνωστή το απόγευμα.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου