Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους ο Μίλος

Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε μια δήλωση του Μίλος Τεόντοσιτς, σύμφωνα με την οποία οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα και του Ολυμπιακού είναι οι καλύτεροι. Καλύτεροι μάλιστα από αυτούς...



της Παρτιζάν. Ο Σλάβκο Βράνιες είχε προβεί αμέσως μετά σε δηλώσεις για να υπερασπιστεί τους οπαδούς της ομάδας του. Ο πλέι μέικερ του Ολυμπιακού μίλησε λοιπόν στη σερβική εφημερίδα "Novosto" και είπε:

"Δημοσιεύονται πολλά πράγματα στα media, αλλά δεν με νοιάζει τι λένε. Προσωπικά με ενδιαφέρει μόνο το μπάσκετ και ο ημιτελικός με την Παρτίζαν στην Ευρωλίγκα. Παίζουμε με μια ομάδα που τη σέβομαι πολύ. Κάποιοι μπορεί να θεώρησαν έκπληξη το ότι η Παρτίζαν θα είναι στο Παρίσι, για μένα, όμως, πλέον δεν είναι έκπληξη. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει σταθερή πορεία και ήταν λογικό να φτάσει μέχρι εκεί".

Όσο για το αν νιώθει ηγέτης στον Ολυμπιακό: "Η ομάδα είναι γεμάτη από παίκτες ηγέτες. Όποτε χρειαστεί να έχω εγώ αυτό τον ρόλο θα το κάνω. Νομίζω ότι μπορώ να κουβαλήσω την ομάδα οποιαδήποτε στιγμή είναι απαραίτητο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου