Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Χαλκιάς: Εμεινα για τον τίτλο και αν παίζαμε σε άλλη χώρα θα τον είχαμε πάρει

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο στα επόμενα δύο χρόνια ο Κώστας Χαλκιάς, στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε. Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε...


"Δεν σέβονται τον ΠΑΟΚ - Μας φοβούνται"

και στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, ενώ στάθηκε και στην έλλειψη σεβασμού προς την ομάδα του Δικεφάλου...

"Εμείς σε καμία περίπτωση δε ζητήσαμε βοήθεια από κανέναν. Δεν το θέλω κι εγώ προσωπικά. Ζητήσαμε, όμως, σεβασμό, αυτό ζητάω πάντα πριν από κάθε ματς. Δυστυχώς δεν τον είχαμε στις αρχές του πρώτου γύρου, και στο κομβικό παιχνίδι, που για μένα ήταν θα έλεγα ένα κακό παιχνίδι για όλη την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο Χαριλάου με τον Άρη. Και αναφέρομαι σε όλους τους τομείς"

δήλωσε ο Χαλκιάς και συνέχισε: "Αν ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν σε ένα άλλο πρωτάθλημα, σε μια άλλη χώρα θα είχε περισσότερες πιθανότητες να πάρει κάτι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Προσπαθήσαμε με ΑΕΚ και Λάρισα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αν κάποιος δεν έχει αγωνιστεί, δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο είναι να ανασυνταχθείς όταν σου παίρνουν κάτι. Τώρα πρέπει να πάρουμε δύο νίκες στην έδρα μας, έτσι ώστε να ξεκινήσουμε την αποτυχημένη διαδικασία των πλέι οφ, το είχα πει και πέρσι ότι είναι αποτυχημένη, με όσο το δυνατόν καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή. Να αποδείξουμε σε αυτά τα 6 ματς, τι κάναμε στα προηγούμενα 30.

Απλώς εμείς πρέπει να κάνουμε το καλύτερο στα δύο επόμενα παιχνίδια, για να μπούμε με περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ τον τελευταίο 1,5 χρόνο και να πετυχαίνεις αυτά που πετύχαμε, είναι πολύ δύσκολο. Οπότε αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Θα διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα τελευταία παιχνίδια, θα είμαστε συγκεντρωμένοι. Να μην παρουσιάσουμε το πρόσωπο των περσινών πλέι οφ".

Ερωτηθείς για τις αδικίες που έχει υποστεί και φέτος ο Δικέφαλος, ο Χαλκιάς υποστήριξε: "Φοβούνται τον ΠΑΟΚ, δεν τον θέλουνε ψηλά. Το να βρεθεί ο ΠΑΟΚ τόσο ψηλά, μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες ομάδες να φτάσουν ψηλά. Ο ΠΑΟΚ σε παιχνίδια που δεν ήταν καλός, έχασε βαθμούς. Άλλες ομάδες όμως δεν έχασαν όταν δεν έπαιξαν καλά".

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, επισήμανε: «Ο λόγος για τον οποίο ανανέωσα με τον ΠΑΟΚ, είναι αυτό που θέλω να καταφέρω. Θα βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου, να πετύχει η ομάδα αυτό που πρέπει και δικαιούται, και αγωνιστικά, και βάσει ιστορίας. Να κατακτήσει έναν τίτλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου