Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Τσάμπιονς Καπ Πόλο Γυναικών: Ήττα Ολυμπιακού

Στην παράταση λύγισε ο Ολυμπιακός, στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Καπ στο πόλο των γυναικών, αφού ηττήθηκεαπό τη ρωσική Κίνεφ Κίρισι με 12-11. Έτσι στον τελικό προκρίθηκαν οι ρωσίδες, ενώ ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την τρίτη θέση στον μικρό τελικό του Σαββάτου.

Αντίπαλος του Ολυμπιακού θα είναι η ηττημένη ομάδα της αναμέτρησης ανάμεσα στην Βουλιαγμένη και την ιταλική Οριζόντε Κατάνια, που ξεκινάει στις 7.00 το βράδυ, ενώ προφανώς η νικήτρια θα παίξει στον μεγάλο τελικό διεκδικώντας το τρόπαιο. Υπενθυμίζεται ότι κάτοχος του τροπαίου είναι η Βουλιαγμένη, που θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να φέρει δεύτερη κούπα μέσα στην σεζόν στην Ελλάδα, αφού μόλις προχθές είχαμε και την επιτυχία του Εθνικού Πειραιώς στο Eurocup.

Οι αγώνες του φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ διεξάγονται στο κολυμβητήριο της Κέρκυρας. Είναι η τέταρτη φορά που η χώρα μας φιλοξενεί την τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά η πρώτη που αυτή μεταφέρεται εκτός Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου