Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010

Το αλλάζω με την κούπα

Με την κατάκτηση του Eurocup ανταλλάσει το βραβείο του καλύτερου προπονητή της εφετινής σεζόν στη διοργάνωση, ο Ηλίας Ζούρος. Ο Έλληνας τεχνικός δε θέλησε να αναλύσει...


περισσότερα την συγκεκριμένη διάκριση και τόνισε πως όσα είχε δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας είναι αντιπροσωπευτικά. Δεν παρέλειψε όμως να απαντήσει στην ερώτηση, σχετικά με το τι θα άλλαζε το συγκεκριμένο βραβείο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε στο Sportaction: «Τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα αντιπροσωπεύουν την τοποθέτησή μου σχετικά με το συγκεκριμένο βραβείο. Φυσικά και το αλλάζω το συγκεκριμένο βραβείο με την κατάκτηση του τροπαίου».

Νωρίτερα, ο Ηλίας Ζούρος είχε δηλώσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανελληνίου: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα και είμαι χαρούμενος γι αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μου. Η δουλειά όμως που γίνεται είναι ομαδική και γι αυτό το λόγο, στο βραβείο αυτό, έχουν μερίδιο όλοι στην ομάδα. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε υγεία και να δουλεύουμε σκληρά διότι μόνο με δουλειά φθάνεις στους στόχους σου. Εύχομαι να πάμε καλά στο φάιναλ φορ και να επιστρέψουμε χαρούμενοι στην Αθήνα».
(sportaction)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου