Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Δέχτηκε επίθεση στην Κύπρο ο Βαγγέλης Μάντζιος

Επίθεση δέχτηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος στην Κύπρο με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Ο Έλληνας επιθετικός της Ανόρθωσης βρισκόταν σήμερα το απόγευμα σε καφετέρια της Λάρνακας μαζί με τον συμπαίκτη του Βαλεντίνο Σιέλη, όταν λογομάχησαν με αγνώστους και ένας εξ αυτών χτύπησε στο πρόσωπο τον Μάντζιο.
Ο ποδοσφαιριστής μετέβη στο νοσοκομείο όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες, καθώς από το χτύπημα προκλήθηκε σχίσιμο στο φρύδι. Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο δράστης ήταν οπαδός της Ομόνοιας και απείλησε τον Μάντζιο να μην παίξει στο ντέρμπι της Κυριακής με την Ανόρθωση. Όμως στη συνέχεια ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, Νεκτάριος Μαρκέτος, αποκάλυψε ότι ο καυγάς έγινε για προσωπικούς λόγους και ότι δεν έχει σχέση με το κυριακάτικο παιχνίδι.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, καθώς ο συμπαίκτης του Μάντζιου, Σιέλης, κατέγραψε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του. Το παράδοξο είναι ότι ο άνθρωπος που χτύπησε τον Έλληνα φορ είναι οπαδός της Ανόρθωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου