Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για Βιερίνια, Κουτσιανικούλη


Ηλεκτρονική Έκδοση 

Αγωνία στον ΠΑΟΚ για Βιερίνια, Κουτσιανικούλη

Λαχτάρησαν στον ΠΑΟΚ, σήμερα το πρωί, όταν είδαν τον Αντελίνιο Βιερίνια και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη να μην προπονούνται με την υπόλοιπη ομάδα ενόψει του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καβάλα. Το ιατρικό τιμ του «Δικεφάλου του Βορρά» καθησυχάζει όμως τις ανησυχίες για τη συμμετοχή των δύο παικτών, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο.
O Πορτογάλος είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και προπονήθηκε μόνος του, ενώ ο Λαρισαίος επιθετικός στον έσω πλάγιο, από χτύπημα που δέχθηκε στη χθεσινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει να ακολουθεί και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.
Από την αναμέτρηση με την Καβάλα θα απουσιάσουν οι τραυματίες Κριστιάνο, Σνάουτσνερ, αλλά και οι τιμωρημένοι Γκαρσία, Ίβιτς και Κοντρέρας. Ενόψει των πλέιοφ, πάντως, ο Σάντος δε θα ρισκάρει πιθανή υποτροπή για τους Βιεϊρίνια - Κουτσιανικούλη, οι οποίοι θα αγωνιστούν με την Καβάλα μόνο αν είναι απολύτως καλά.
Πέραν των αγωνιστικών, στην ΠΑΕ συζητήθηκε σήμερα το θέμα των "μίνι" διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν για τα πλέιοφ, με τιμή "πακέτο" για τους 3 αγώνες εντός έδρας, που θα συμφέρει σε σχέση με τα μεμονωμένα εισιτήρια που θα διατίθενται για κάθε αγώνα ξεχωριστά.
Διαψεύστηκε η μετεγγραφολογία που άρχισε ήδη να αναπτύσσεται (αναφέρθηκαν ονόματα όπως αυτό του Ονουάτσι και του Ντουγκλάο της Καβάλας) μια και ο στόχος της ομάδας είναι τα πλέιοφ και τίποτα άλλο δεν απασχολεί κανέναν στον ΠΑΟΚ ενώ αναμένονται οι αποφάσεις του Αθλητικού δικαστή για τα γεγονότα του "Κλεάνθης Βικελίδης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου