Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Οι δηλώσεις πριν το μεγάλο αποψινό τελικό - Φοβόμαστε μόνο την πάρτη μας!

Δηλώσεις στα ΜΜΕ έκαναν οι παίκτριες του Αθηναϊκού λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του σημερινού δεύτερου και καθοριστικού τελικού με την Νάντεζντα στο κλειστό της Εργάνης.
Διαβάστε τι είπαν...




Αφροδίτη Κοσμά (Exedrasports.gr)

«Εχουμε τον πρώτο λόγο μετά το παιχνίδι στη Ρωσία αλλά αυτό δε λέει τίποτα. Εχουμε ένα πλάνο στο μυαλό μας για το τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε και πιστεύω όλα να πάνε καλά. Κλειδί του αγώνα θα αποτελέσει και πάλι ο έλεγχος του ρυθμού, όπως στο πρώτο ματς. Η άμυνά μας είναι πάντα το δυνατό σημείο μας και θα προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ ώστε να μην επιτρέψουμε στη Ναντέζντα να βγάλει αιφνιδιασμούς. Χρειάζεται προσοχή και ψυχή και πιστεύω θα τα καταφέρουμε», τόνισε η έμπειρη φόργουορντ, που παραδέχτηκε ότι ίσως οι συμπαίκτριές της και η ίδια να μην έχουν συνειδητοποιήσει την ιστορική σημασία του αγώνα αυτού. «Η αλήθεια είναι ότι το αντιμετωπίζουμε σαν έναν αγώνα όπως όλους τους άλλους. Δεν έχουμε πολυκαταλάβει το πόσο σημαντικός είναι. Μεταξύ μας μπορεί να είναι και καλό αυτό γιατί δε μας γεμίζει με περισσότερο άγχος».

Τέλος, δεν παρέλειψε να δώσει την δική της υπόσχεση προς τους φίλους της ομάδας: «Φέτος θέλουμε τρεμπλ. Τα θέλουμε και τα τρία και θα τα πάρουμε. Δεν χορταίνουμε να παίρνουμε τίτλους».

Τούλα Καλέντζου ( FIBA Europe)
"Φοβόμαστε μόνο να μη χάσουμε τα μυαλά μας. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένες όπως στο πρώτο ματς. Άμα το καταφέρουμε, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε"

Πόλυ Σαρέγκου (Εξέδρα)
"Δεν φοβόμαστε κάτι από τη Ναντέζντα. Μόνο την κακή μας ημέρα. Έχουμε αποδείξει ότι όταν βρούμε τον ρυθμό μας δεν μπορεί να μας κερδίσει κανείς. Είμαστε όλες έτοιμες ανά πάσα στιγμή. Σίγουρα οι τελευταίοι τραυματισμοί μας δημιούργησαν κάποια προβλήματα στις προπονήσεις, αλλά πιστεύω ότι όλες θα είναι παρούσες ώστε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου