Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΚΑΛΟΣΗΡΘΑΤΕ

ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Στην Αθήνα την Παρασκευή το αυθεντικό τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου

tο αυθεντικό τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το FIFA WORLD CUP 2010 θα βρίσκεται από την Παρασκευή το πρωί στην Αθήνας η οποία είναι ένας από τους 84 σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας, κι ενώ απομένουν δυο μήνες για την έναρξη του Μουντιάλ στη Ν.Αφρική.
Το αεροπλάνο που μεταφέρει το τρόπαιο θα φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Παρασκευή το πρωί στις 11 και παρόντες στην μικρή τελετή άφιξης θα είναι, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης και ο τεχνικός διευθυντής Εθνικών Ομάδων, Τάκης Φύσσας.

Το μεσημέρι της Παρασκευής θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στο METROPOLITAN EXPO, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο κ. Πιλάβιος, εκπρόσωποι της FIFA και της χορηγού εταιρείας. Το τρόπαιο θα αποκαλύψουν στην αρχή της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΕΠΟ και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Καραγκούνης.

Το Σάββατο το πρωί στις 10, η χορηγός εταιρία θα μεταφέρει το Κύπελλο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», χαρίζοντας στιγμές ξενοιασιάς στους μικρούς ασθενείς. Στη συνέχεια σε  εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων θα γίνει ανοιχτό πάρτι για όλους τους φίλους του τροπαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου